Kolme parasta tapaa liikkua

Tässä kirjoituksessa yritän kertoa mielestäni kolme parasta tapaa päästä liikunnan makuun. Ja varmaan sivuston aiheesta arvaatkin jo mikä on mielestäni paras tapa saada syke nousemaan ja hiki pintaan.

Hiihtäminen on parasta!

Tietysti! Hiihto se on se laji jota olen lapsesta asti rakastanut. Ja jos ei hiihto sovi, niin jokin muu talvilaji, vaikka laskettelu. Kunhan saa olla suksilla.

Jos asut Helsingissä niin ihan keskustassa ei pääse hiihtämään. Mutta vaikka Paloheinästä alkaa jo löytyä sopivaa maastoa jossa kaivaa sauvat esiin ja monot jalkaan.

Muualla Suomessa voisikin sanoa että kaikki paikat sopivat hiihtämiseen. Esimerkiksi tämä Saarijärvi jossa itse asun on yhtä hiihtoputkea!

Numero 2: seksin harrastaminen

Seksin harrastaminen hiihtohississäEn ensin meinannut kehdata sanoakaan, että rakasteleminen on aivan loistavaa liikuntaa!

Mutta kun näin netissä kuvan, missä pariskunta harrastaa seksiä hiihtohississä niin piti ottaa tämäkin aihe esiin.

Seksiä voi harrastaa niin monella eri tavalla. Se voi olla joko kiihkeää ja nopeata tai sitten pitkäkestoista ja hidastempoista, tai vaikka kiihkeää ja pitkäkestoista! Kaikki käy, kunhan on sopiva kumppani. Ja jos ei ole niin kyllä sooloseksi käy kuntoilusta siinä missä muukin.

Sooloseksiä tai pariskunnan eroottisia hetkiä jos haluaa piristää, kannattaa suunnata johonkin seksikauppaan. Sieltä saa seksilelut, kaikki välineet ja hiihtäjälle itsestäänselvää on tietysti että liukua pitää olla. Mikäs siihen sopisi paremmin kuin liukuvoide. Ala vaikka heti selailemaan.

Kolmonen – rauhallinen maastossa kävely

Maastossa kävely ei ole kovin trendikästä, seksikästä tai hottia, mutta hauskaa se on! Jos säät eivät suosi hiihtämistä, esimerkiksi syyspimeillä on vaikea saada suksia liukumaan oikein kun ei ole lunta, maastossa käyskentely on superhyvä vaihtoehto.

Tärkeintä on pitää sellainen sopiva peruskunto yllä. Voisin vaikka lyödä vetoa, että maastokävelyn harrastajat elävät paljon pidempään kuin muut miehet ja naiset.

Eikun hommiin, vaatteita pois ja monoja jalkaan!

 

Henry Saari

Olen orava, joka ei jätä asioita kesken. Pulleat poskeni mutustelevat. Pähkinöitä. Hmm.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *