Kolme vinkkiä pitkään parisuhteeseen

Pitkässä suhteessa elävistä suurin osa jakaa saman ongelman. Vaikka kumppania rakastaisi yli kaiken, ei sängyssä ole enää samaa vipinää ja kipinää kuin suhteen alkuaikoina. Pahimmillaan suhteen alkuvaiheessa ei ole jaettu toiveita ja odotuksia seksin suhteen, jolloin yhteinen elo käy tylsäksi. Vaikka olisikin, aika ja arjen murheet tekevät hallaa seksuaalisuudelle, ellei sitä muista yhdessä vaalia.

Puhukaa, jakakaa ja fiilistelkää

Mikään ei ole parempi lääke tylsyyteen ja haluttomuuteen kuin puhuminen. Keskustelkaa toistenne toiveista ja odotuksista. Suhtautukaa avoimesti toisen ehdotuksiin. Ennen kaikkea ideoikaa yhdessä, sillä suurin osa hauskuudesta on yhdessä puhumisessa.

Voi selvitä, että salaisissa toiveissanne on paljonkin samaa, olivat ne sitten suihinotto sovituskopissa, kumihuppu päässä piiskattavana oleminen tai aikuisviihteen katseleminen yhdessä. Vaikkei olisikaan, sopivasti joustamalla ja hyvällä asenteella löytyy varmasti uusi vaihde menoon.

Olemalla avoimia ja keskustelemalla saatte elämänmittaisen määrän rietasteltavaa!

Ostakaa seksileluja

Tänä päivänä varsinkin nuorempien parien makuuhuoneessa ei ole poikkeus törmätä vibraattoriin, käsirautoihin tai johonkin muuhun seksivälineeseen.

Itse seksilelut eivät ole se jännittävin osuus, vaan tapa jolla niitä hankitaan. Menemällä yhdessä seksikauppaan saa virittäydyttyä tunnelmaan, joka kestää helposti viikonkin. Seksikaupassa voi kiusoitella ja härnätä puolisoaan leikkimielisesti ehdoittelemalla erilaisia välineitä.

Toinen vaihtoehto on jakaa vuorot lelujen ostamisessa: tilatkaa vuorokuukausina netistä erilaisia seksivälineitä kertomatta toiselle, mitä on tulossa. Paketin avaaminen päätyy varmasti sänkyyn!

Ei kannata unohtaa, että monen fetissin toteuttamiseen tarvitaan asusteita, tarvikkeita tai leluja. Toteuttakaa siis itseänne yhdessä.

Miettikää erilaisia asentoja

Jälleen kerran, niin hauskaa kuin erilaisten seksiasentojen kokeileminen onkin, hauskempaa on käyttää mielikuvitustaan yhdessä kullan kanssa niiden keksimiseen! Vaarana on tietysti se, että jos ideat ovat kovin käyttökelvottomia, naiskentelu saattaa mennä huumorin puolelle. Se ei ole vaarallista – nauru kuuluu parisuhteeseen!

Kannattaa kokeilla ottaa uusiin asentoihin mukaan seksivälineitä, sillä niitä voi ja kannattaa käyttää myös yhdessä. Seksisession kuvaaminen voi olla kiihoittavaa, vaikkei sitä lataisikaan nettiin.

Suhtautumalla avoimesti pääsee jo pitkälle. Ripaus mielikuvitusta, runsaasti liukuvoidetta ja avomielinen kumppani vievät kenties kuuhun saakka.

 

Henry Saari

Olen orava, joka ei jätä asioita kesken. Pulleat poskeni mutustelevat. Pähkinöitä. Hmm.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *