Mistä ostaa sukset?

Kysyn nyt teiltä hyvät blogin lukijat. Mistä te oikein ostatte sukset. Nyt on sellainen tilanne, että halpojen hiihtovälineiden löytäminen olisi oikea jättipotti. Kun on niin tiukasti rahaa, eikä mistään saa oikein lainaa tai jos saa, niin se on kamalan kallista.

Osamaksulla ostin jo monot, tai ostin samalla kaikkea muutakin. Ja niitä vielä jonkin aikaa maksetaan. Toisin kuin sanotaan niin se ei ole kuin laittaisi rahaa pankkiin. Vaan aivan päinvastoin.

Luotolla ostaminen on kyllä todella kallista hommaa. Ehkä jos olisi saanut pankista sellaisen luottokortin missä on maksuaikaa ennen kuin korko juoksee, olisi ollut halvempaa. Mutta tilasin Klarnalla ja siinähän korot ovat kovat.

Että lottovoittaja pitäisi olla tai pitkävedossa tienata ensin 100 000€ ennen kun saisi edes sukset, satans sentään. Monoa pitäisi antaa kaikille isoille pomoille jotka tienaavat miljoonia ja meille tavallisille sukankuluttajille ei jää kuin murusia.

Norjalaiset ovat avanneet tuohon Saarijärven lähelle Espooseen sellaisen uuden kaupan. Siellä on halpaa. Mutta Norjasta tulee kaikki muukin ikävä tässä talviurheilun maailmassa. Iso D, enkä tarkoita Dannya, ja ties mitä muuta. Poraavat öljyä Pohjanmerellä niin että jälkipolville ei jää koko maapalloa. En siksi viitsi ostaa norjalaisilta mitään.

Mikään ei ärsytä tosi hiihtäjää niin paljon kuin Norja. Paitsi ehkä Jari Porttila.

 

Henry Saari

Olen orava, joka ei jätä asioita kesken. Pulleat poskeni mutustelevat. Pähkinöitä. Hmm.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *